Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Witam wszystkich, Chciałbym na dłuższy czas osiąść w jakiejś firmie oferującej vpsy bądz dedyki. Mój budżet to: 70 zł/miesiąc brutto (wiem że w tej kwocie znajdę tylko dedyka w OVH) I tu moje pytanie do Was - którą opcje wybrać? Kimsufi.pl - mKS WebH.pl - VPS "FULL" (z rabatem 50%) Mintshost - VPS "Standard" Ultimahost - VPS: ovz.4096MB PhuDianet - VPS Normal bądz BIG To chyba wszystko (chyba że możecie polecić coś równie dobrego i "taniego")... Do czego będe potrzebował sprzętu? Chce postawić kilka stron (głównie stronki znajomych), dodatkowo jakies 2 serwery głosowe. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 z tych wymienionych to ultimahost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Za 71 złotych masz u nas VPS Three, być może ten będzie dla ciebie odpowiedni : http://www.mzone-net.eu/index.php?d=vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Za 71 złotych masz u nas VPS Three, być może ten będzie dla ciebie odpowiedni : http://www.mzone-net.eu/index.php?d=vps w pl ten vps ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Tak w Gdańsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Czekam na dalsze oferty mzone - PW. TeamPlay zobacz PW. To już się nie wyświetla licznik nowych wiadomości na avatarem? Wracając do tematu - Ultimahost Jestem wyjątkowym marudą i na początku piszę bardzo dużo wiadomości do pomocy technicznej - chodzi o działanie i funkcje serwerów. Bez problemu odpisują, szczegółowo i klarownie. Stąd też na prawdę warto u nich 'być'. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 To już się nie wyświetla licznik nowych wiadomości na avatarem? Ludzie mają smarfony teraz, na Tapatalk nie wyświetla masz tylko emaila z powiadomieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Ludzie mają smarfony teraz, na Tapatalk nie wyświetla masz tylko emaila z powiadomieniem. Tego nie wiedziałem... Sorki za zamieszanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 to i ja mam pytanie do kwoty okolo100-120 zl tez poszukuje vpsa/dedyka w ostatecznosci konta reseller wymagania panel directadmin i dysk okolo 100 giga transfer w tym miesiacu wyrobilem kolo 100 giga choc zazwyczaj kolo 30-50 giga idzie. Nasrwerze jeat kilka malych stron plus przechowalnia plikow jako dysk sieciowy, z tad spora pojemnosc dysku.Oczywiscie w przypadku konta reseller obsluga php mysql itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 (edytowany) Co prawda nie napisałeś o tej firmie, ale polecę też webh.pl. Pakiet premium lub możliwe, że za 50% ceny uda CI się wyrwać Full, który mam i naprawdę śmiga. @down - sorki nie zuważyłem. W takim razie polecam tym bardziej. O dedyka musisz dbać sam (jak padnie sprzęt to też Twoja sprawa), przy VPS samo urządzenie i jego sprawność gwarantuje Ci firma. Edytowano Kwiecień 6, 2013 przez Misiek08 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 to i ja mam pytanie do kwoty okolo100-120 zl tez poszukuje vpsa/dedyka w ostatecznosci konta reseller wymagania panel directadmin i dysk okolo 100 giga transfer w tym miesiacu wyrobilem kolo 100 giga choc zazwyczaj kolo 30-50 giga idzie. Nasrwerze jeat kilka malych stron plus przechowalnia plikow jako dysk sieciowy, z tad spora pojemnosc dysku.Oczywiscie w przypadku konta reseller obsluga php mysql itp. To jak szukasz to poszukaj w innym temacie który założysz a nie śmieć mojego zapytania. Co prawda nie napisałeś o tej firmie, ale polecę też webh.pl. Pakiet premium lub możliwe, że za 50% ceny uda CI się wyrwać Full, który mam i naprawdę śmiga. I tu moje pytanie do Was - którą opcje wybrać? Kimsufi.pl - mKS WebH.pl - VPS "FULL" (z rabatem 50%) Mintshost - VPS "Standard" Ultimahost - VPS: ovz.4096MB PhuDianet - VPS Normal bądz BIG Misiu czytamy dokładnie pierwszego posta @topic Czyli nie warto się ładować w tego Dedyka z OVH? Lepiej zgarnąć lepszego VPSa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 (edytowany) To jak szukasz to poszukaj w innym temacie który założysz a nie śmieć mojego zapytania. Paniczu, zgłoś do moderacji! Edytowano Kwiecień 6, 2013 przez Avatat (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach