Krzychu105 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2006 Witam Musze zainstalowac WinE na jednym z serwerow dydykowanych ale oczywiscie nie obyloby bez jaj... A wiec podczas instalcji wyskakuje mi komunikat : error: Failed dependencies: libGL.so.1 is needed by wine-0.9.9-0.1 libGLU.so.1 is needed by wine-0.9.9-0.1 libasound.so.2 is needed by wine-0.9.9-0.1 libasound.so.2(ALSA_0.9) is needed by wine-0.9.9-0.1 libasound.so.2(ALSA_0.9.0rc4) is needed by wine-0.9.9-0.1 libglut.so.3 is needed by wine-0.9.9-0.1 zainstalwoalem brakujace biblioteki a on nadal swoje ^ wiecie co moze z tym fantem zrobic?? prosze o pomoc Ps. Mam jeszcze utrudnione zadanie bo robie to z drugiej reki na serwerze qmpla ktory mi nie chce dac roota i musze mu wszytko po kolei opisywac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2006 Ps. Mam jeszcze utrudnione zadanie bo robie to z drugiej reki na serwerze qmpla ktory mi nie chce dac roota i musze mu wszytko po kolei opisywac. duzo za to placi ? Bo mi by sie nie chcialo ... Robisz to z zrodel ? A co mowi yast -i wine ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu105 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2006 za free Jak narazie traktuje to jako cel edukacyjny. Gdy kazalem rozpakowac zrodla podobno nic sie nie rozpakowalo nic sie nie zainstalowalo...( Jak poprawnie powinna wygladac instalacja zrodel... ??sorry za glupie pytania ale sam nie korzystam z linuxa bo nie mam miejsca na dysku a jest troche uwieziony od wina :/. O ./configure ;make ; make install mi nie musiscie tlumaczyc... ale gdzie to sie zainstaluje po instalacji zrodel RPM?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach