WarField 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2013 Witam, szukam darmowe shella, na którym mógłbym postawić serwer TS3, gdzieś 10-20 slotów, jeżeli znacie jakieś fajne shelle i piszcie śmiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2013 (edytowany) Z Darmowych raczej nic nie znajdziesz. Moda na darmowe shelle poszła się sypać jak dzieci stawiały na nich serwery minecraft (lagi,obciążenia itp) VPS za 14 zł w budgetvps.pl VPS za 18 zł w mintshost.pl Chyba wymieniłem najtańsze.... samu nie wszyscy chcą być zależni od innych serwerów ts3 . Swoje się ceni lepiej. Edytowano Kwiecień 5, 2013 przez Cad0s (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarField 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Zastanawiam się nad shellem MyDevil.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarField 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Znacie może jakieś inne sposoby na serwer ts3 24/7? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Kupujesz własny serwer TS - www.net-speak.pl, www.multigaming.pl bądź gdziekolwiek, kupujesz maszynę VPS i tam stawiasz TS3. Ew. jeżeli masz stałe IP to sam stawiasz na swoim kompie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Masz kilka: - Kupić serwer TS - Kupić serwer VPS - Kupić serwer dedykowany - Kupić konto shell z możliwością uruchamiania serwerów głosowych - Poprosić kogoś o kanał na swoim TS 5 rozwiązań problemu. Mało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarField 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Dzięki za starania, wykupiłem serwer Ventrilo 100 slotów, więc dzięki za fatygę . Temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Trochę to dziwne podejście. Chcąc TeamSpeak 3 kupujesz VRT . no cóż ludzie... Jeżeli bd chciał kanały na TS3 pisz PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarField 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Pisałem do Ciebie... Nie odpisałeś mi, no to kupiłem serwer VT bo są tanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach