kazunarii 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2013 (edytowany) Witam. Chciałbym prosić o wszelkie opinie na temat mojej strony z growymi memami. Co poprawić, co zmienić, co dodać, co usunąć i tak dalej. Gamemes.pl - Bo gry są zabawne! Pozdrawiam. Edytowano Kwiecień 4, 2013 przez kazunarii (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2013 To znowu się dzieje... Następny klon kwejka, demotów i innych serwisów spamujących obrazkami, bez przyszłości, bez pomysłu, bez jakiejkolwiek oryginalności. Co zmienić? Wywalić to w piz... i wymyślić coś lepszego. 0/5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2013 Ja bym polecał zmienić... branże Tego juz jest od groma, przeglądając pierwszą stronę w ogóle mnie nie zaciekawiło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazunarii 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2013 Ja bym polecał zmienić... branże Tego juz jest od groma, przeglądając pierwszą stronę w ogóle mnie nie zaciekawiło... Wiem o tym, że jest tego od groma, ale jednak ludzie takie rzeczy przeglądają. Popatrzymy na wiedze bezużyteczną, mistrzów, moje sentencje i tak dalej. Według mnie jeśli taka strona jest skierowana do pewnej grupy docelowej, to może mieć pewną publikę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2013 Czy istnieje jakaś grupa docelowa dla takiego typu stron? Wątpie. Nie rozumiem adresu: gamemes.pl - zrozumiałbym gamemems.pl/com albo obrazkizgier.pl ale nie takie cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omnipot 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2013 Co prawda też na początku miałem pewne zastrzeżenia do adresu, ale od jakiegoś czasu widzę na stronie nowe logo, które lepiej tłumaczy genezę nazwy (jeden kolor a tyle daje ). Zawartość strony bardzo mi się podoba, niejednokrotnie się uśmiałem, także sądzę, że pod względem wizualnym jak i zawartości strona jest jak najbardziej ok : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2013 Nic to nie wyjaśnia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2013 Ten projekt jeszcze nie upadł? Obrazki są naprawdę słabe, pomimo tego że mogę dumnie nazwać się "graczem" to absolutnie nie znajduję w tym serwisie nic istotnego, w gry się gra po to żeby grać, a nie po to żeby móc oglądać durne podpisy do obrazków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk Gutowski 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2013 Ten projekt jeszcze nie upadł? Obrazki są naprawdę słabe, pomimo tego że mogę dumnie nazwać się "graczem" to absolutnie nie znajduję w tym serwisie nic istotnego, w gry się gra po to żeby grać, a nie po to żeby móc oglądać durne podpisy do obrazków. Też jestem graczem i jakoś ta strona mnie nie ciekawi. Zamknij to i zajmij się czymś innym, tworzenie klonów kwejka i innych takich dupereli nie jest dobrym zajęciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazunarii 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 Zmieniliśmy całkowicie wygląd. Stąd też pytanie do Was, co o nim sądzicie i czy macie jakieś sugestie z nim związane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 Styl w miare - skrypt do bani :> TenTego v2.0, chrońcie system Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-evil- 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2013 mnie jakoś drażni że muszę ciagle w lewo sie patrzeć a połowa prawej strony wolna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Dobrze się prezentuje. Jeden minus to, że jest to za bardzo po lewej stronie. Wyśrodkowanie byłoby lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2013 Sama treść śmierdzi tandetą i kiczem, a o chyba podstawa, design może być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach