mynod3 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2013 Witam, chcę tak ustawić, żeby google indeksowało tylko domenę bez www. Czy wystarczy przekierowanie w .htaccess czy muszę jeszcze dodatkowo ustawić preferowaną domenę w narzędziach dla administratorów? Z tego co widzę to google indeksuje i tak bez www moją stronę więc myślę, że nie straciłbym na tym a tylko zyskał. Z góry dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2013 Ja zawsze umieszczam wpis w .htaccess i ustawiam preferowaną domenę w narzędziach dla webmasterów. Nie wiem, czy jest to prawidłowe działanie, ponieważ nie posiadam rozległej wiedzy o SEO, ale zawsze działa. Dobrze byłoby, żeby wypowiedział się ktoś, kto posiada szerszą wiedzę o SEO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2013 (edytowany) Samo przekierowanie wystarcza. Samo ustawienie w GWT też zwykle wystarcza. ;-) Edytowano Kwiecień 5, 2013 przez theqkash (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pozycjonusz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2013 Należy wykonać obie rzeczy, dla Google domena z www i bez to dwie całkowicie inne domeny. Pozycjonowanie to ponad 200 czynników także na pewno przekierowanie w htaccesss i w GWT do nich należą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barszczyk 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 Nie widze potrzeby robienia przekierowania w GWT, wystarczy to w .htaccess. Nie ma zresztą obowiązku dodawania domeny do GWT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 Natomiast mimo posiadania wpisu w GWT warto zrobić w htaccess dla ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach