Damianeq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2013 Witam, Jak w temacie mam hosting współdzielony w Home.pl sprawa jest jasna 1 hosting = 1 adres IP a mam 2 domeny i muszę mieć na obu SSLa? czy są certyfikaty które obsługują wiele domen na jednym adresie IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2013 Można wygenerować sobie jeden certyfikat wspólny dla dwóch domen - kłania się pole SAN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2013 Mam w home.pl serwer - do serwera wirtualnego masz jeden adres IP i co za tym idzie jeden certyfikat SSL. Albo weźmiesz sobie drugi serwer wirtualny albo przenieś się na VPS i dokup adres IP. SNI nie ma w home.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damianeq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2013 Dostałem informację że mogę kupić Certyfikat CERTUM Commercial SSL Multi-Domain Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach