światwww 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 Usunąłem domenę z serwera i teraz chciałbym ja dodać ponownie czy ktoś pomoże mi? po przez współdzielenie ekranu. Z góry bardzo dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzecho 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2013 Napisz coś więcej: - o jaki panel chodzi - jakie masz komunikaty błędu przy ponownym dodawaniu - jeśli możesz to wrzuć screen. Wtedy więcej będziemy wiedzieć o tym co robisz i jak Ci pomóc ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2013 Najprościej będzie dodać w taki sam sposób jaki ja dodałeś pierwszy raz przed usunięciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2013 A co ma serwer do tego? Przecież domena jedyne co robi to wskazuje na serwer, a serwer działa dokładnie identycznie jakby się do niego wchodziło przez IP. Więc jaki problem dodać rekord A dla domeny? No chyba, że chodzi Ci o coś takiego jak wrzucanie userów na konkretne virtualhosty bazując na domenie po jakiej wchodzą. To to można znaleźć googlem w ciągu 5 sekund wpisując virtualserver domain name . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach