jensej 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 Witam, zapraszam do oceny strony: minecraft-list.org wszystkie rady mile widziane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 (edytowany) A więc. Lista jest po angielsku Zachowałeś stopkę autora (Bravo!). Zastanawiam sie - czy kupiłeś legalnie ten skrypt czy pobrałeś go? Tu link: http://fabianblog.info/products/php-complex-servers-list/ Edytowano Kwiecień 3, 2013 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 (edytowany) wszystko jest w pełni legalne ;p można śmiało się kontaktować z właścicielem ;0 btw. strona ma być po angielsku. z tą stopką to sarkazm? Edytowano Kwiecień 3, 2013 przez jensej (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 Tak To sarkazm ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2013 Tak To sarkazm ;] Trochę nie na miejscu. Bo wcale nie musiał zostawiać stopki autora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2013 Dobierz troche lepiej kolory, bo dziwnie to wyglada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2013 jeśli mogę zapytać, jak oceniacie szybkość ładowania strony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2013 U mnie trwa ze 3 sekundy ze stoperem w ręku, nie wiem czy uznać to za wynik całkiem dobry, czy mierny, choć wydaje mi się że tego typu witryny powinny być dostępne w pełni w ciągu maks. 1.5s od kliknięcia linku. Ale może to wina mojego internetu/kompa - ale to mało prawdopodobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2013 Jeśli strona ma być po angielsku, to dziwnie to wygląda, jeśli część tekstu jest po polsku (serwery promowane, zwykle serwery, strona, gracze online, sprawdzane, klik itp.). Wygląda to jak jedna z tych stron stworzonych po angielsku z częścią treści automatycznie tłumaczoną na język wykryty po stronie użytkownika. To mdłe tło w połączeniu z wyraźnie odciętymi białymi polami z tekstem osobiście mi się nie podoba. Czy tylko ja tak mam?... (zrzut ekranu poniżej) Firefox 3.6, Windows XP, język polski, pakiet języków wschodnioazjatyckich zainstalowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2013 Jeśli strona ma być po angielsku, to dziwnie to wygląda, jeśli część tekstu jest po polsku (serwery promowane, zwykle serwery, strona, gracze online, sprawdzane, klik itp.). Wygląda to jak jedna z tych stron stworzonych po angielsku z częścią treści automatycznie tłumaczoną na język wykryty po stronie użytkownika. To mdłe tło w połączeniu z wyraźnie odciętymi białymi polami z tekstem osobiście mi się nie podoba. Czy tylko ja tak mam?... (zrzut ekranu poniżej) Firefox 3.6, Windows XP, język polski, pakiet języków wschodnioazjatyckich zainstalowany. Wprowadzaliśmy kilka zmian, dlatego takie bugi, strona zostanie w pełni spolszczona. A co do grafiki, to póki co musi zostać taka gdyż, nie mam odpowiednich funduszy aby pokryć koszty, jednakże w niedługiej przyszłości zajmę się tym. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach