MrHaribo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 (edytowany) Witam. Poszukuję serwera VPS z systemem WINDOWS (Może być nawet 98 . CPU - 2 rdzenie (ok 2 GHz) RAM - najlepiej 4 GB (3 GB w ostateczności mogą być...) HDD - nie dużo, myśle że 30 GB spokojnie wystarczy Łącze : 100Mbps Transfer : ok 100 GB miesięcznie Ważny PING (Najlepiej Polska) Cena: 100 - 150 zł Tak szukam i szukam. Znalazłem jedną ciekawą ofertę: http://serwerydlaciebie.pl/serwer_wirtualny,Windows_VPS_Pro_X2.html Nie jest też napisane jakie jest łącze Czekam na propozycję. Pozdrawiam. Edytowano Kwiecień 3, 2013 przez MrHaribo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 (edytowany) może kvm albo xen kvm i zainstalować własną licencję jak masz jakąś wolną? na pewno taniej wyjdzie...Może kimsufi + windows?w serwerydlaciebie przypadkiem nie jest tak, że te 2000mhz to jest suma czestotliwości tych dwóch rdzeni?możesz jeszcze tu zajrzeć biznes-host.pl Edytowano Kwiecień 3, 2013 przez Kszysiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrHaribo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 może kvm albo xen kvm i zainstalować własną licencję jak masz jakąś wolną? na pewno taniej wyjdzie... Może kimsufi + windows? w serwerydlaciebie przypadkiem nie jest tak, że te 2000mhz to jest suma czestotliwości tych dwóch rdzeni? możesz jeszcze tu zajrzeć biznes-host.pl Właśną licencję... hmm załatwił bym.... No chyba masz rację z tymi 2 GHz...w ten sposob o tym nie pomyślałem... Nad biznes hostem też się już zastanawiam... ale niestety tylko 2 GB ramu Przekszukałem już ponad 100 stron... i gdy procesor mi odpowiada to ramu jest zbyt mało ( i odwrotnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 Przekszukałem już ponad 100 stron... i gdy procesor mi odpowiada to ramu jest zbyt mało ( i odwrotnie) No to chyba znaczy że coś z budżetem jest nie tak możesz powiedzieć pod co to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrHaribo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 No to chyba znaczy że coś z budżetem jest nie tak możesz powiedzieć pod co to? Może masz rację hehe Pod serwer gry. (Nie jakieś CSy itd. ) Stara polska gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 może wine? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrHaribo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 (edytowany) Z wine to ja właśnie korzystam ... ( 2 VPS z ślaskdatacenter.pl) I tu właśnie jest problem. Źle to wszystko chodzi. Programy do serwera nie działa tak jak należy a sam serwer gry po krótkim czasie pada. Edytowano Kwiecień 3, 2013 przez MrHaribo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrHaribo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2013 (edytowany) http://phudianet.pl/devil/serwery-vps-xen.html Chyba znalazłem interesującą mnie ofertę. Kszysiu bardzo dziękuję za pomoc Edytowano Kwiecień 4, 2013 przez MrHaribo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach