Matias 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2004 Mam konto reselerra. Chciałem się dowiedzieć czy w WHM można założyć w jakiś sposób stronę startową dla każdego nowo dodanego konta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gregusz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2004 Troche OT Gdzie masz tego resellera? Sam szukam ciekawej oferty, więc może sie podzielisz informacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świstu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2004 Taka opcja znajduje się standardowo w Krasnal Serv., ale mam nadzieję, że nie korzystasz z niego na serwerze hostingowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasik 10 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2004 "specjalisci" ... napisal ze chodzi o WHM wiec chyba wszystko jasne ... solution: o ile pamietam na kontach resellera jest katalog "cpanel3-skel" w ktorym sa katalogi standardowo kopiowane do kazdego nowego konta utworzonego przez tego resellera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach