rockded 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2006 po wejsciu na katalog na serwerze przez "www" nie mogę przeglądać jego zawartości jaka dyrektywa za to odpowiada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dev/null 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2006 chodzi o to: Options Indexes ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rockded 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2006 nie wiem o co wiec pytam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2006 tak o to ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rockded 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2006 zatem w Options Indexes wpisać AllowOverride All ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2006 nie wpisz w .htaccess badz <directory..> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rockded 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2006 ok poradziłem sobie najpierw w configu vhosta zezwoliłem na zarządzanie plikami .htaccess <VirtualHost serwer.pl> <Directory /home/serwer.pl/html> AllowOverride All </Directory> </VirtualHost> później do katalogu virtuala wrzuciłem plik.htaccess Options +Indexes i śmiga, pisze bo może ktoś kiedyś będzie miał podobny dylemat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach