Igzmen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2013 Cześć mam problem z otwieraniem plików . Nagle pulpit mi sie zmienił w wielki zapis lnk . Wiecie co może zrobić ? . Potrzebuje tej pomocy bo codziennie korzystam z komputera . Lecz gdy mam ten zapis nic nie moge zrobic . Otwieram interent przez plik z gry który przekierowywał mnie do Płatności . Jeżeli możecie pomóc pomórzcie mi . Serio . . Jestem w ślepej uliczce . Nie ma żadnego poradnika na Youtube by to usunąć . Dużo Odzyskałem lecz wszystkiego nie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2013 Napisz to jeszcze raz, ale po polsku tym razem. Z tego bełkotu nie da się nic wyczytać. Opisz problem + zamieść screenshoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2013 Strzelam, że złapałeś jakiegoś wirusa (jeśli to to o czym myślę) więc w tym wypadku jak masz już taki burdel to nie ma co tego ratować, pokopiować co trzeba i format. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach