AxmPl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Szukam darmowego skryptu nie musi być jakiś super zaawansowany wystarczy: -system użytkowników (upload tylko dla wybranych osób) -po uploadzie wyświetlenia linku Ewentualnie kilka serwerów tzn redukcja obciążenia(ale nie konieczne ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Było sto razy jak nie więcej. Takich skryptów w necie jest 4738472342372347. Przeszukaj forum, a znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AxmPl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2013 Znalazłem jakieś xfile coś tam ale mam problemy z instalacją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoel 9 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2013 (edytowany) Ja polecam ten skrypt: http://www.yetishare.com/ używałem go długi czas (waga wszystkich plików wynosiła ~ 500GB) i nigdy nie sprawiał problemów. Pliki mogą być rozłożone na parę serwerów za pośrednictwem FTP. Demo: http://fhscript.com/admin/index.php?username=admin&password=password Edytowano Marzec 30, 2013 przez Zoel (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AxmPl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2013 Niestety płatny, bynajmniej nie widzę opcji dl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoel 9 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2013 (edytowany) Trudno będzie znaleźć skrypt zbliżony jakościowo za darmo (jeśli chodzi o funkcję hostingu plików). Ktoś poświecił na niego swój czas i wiedzę a chyba nie chcesz nieaktualizowanego tworu z masą błędów. Edytowano Marzec 31, 2013 przez Zoel (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AxmPl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2013 Trudno będzie znaleźć skrypt zbliżony jakościowo za darmo (jeśli chodzi o funkcję hostingu plików). Ktoś poświecił na niego swój czas i wiedzę a chyba nie chcesz nieaktualizowanego tworu z masą błędów. No wiesz ale mam nadzieje ze istnieje taki darmowy skrypt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mike Mouse 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2013 To może Daddy's File Host ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AxmPl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 Do zamknięcia, na swoje potrzeby napisałem własny skrypt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach