jensej 2 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Witam. Szukam hostingu www z php socket. baza i te sprawy. Fajnie jakby był darmowy okres testowy, gdyż teraz przez głupotę wydałem 15zł ;/ Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
admin@prohost.pl 74 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Co dokładnie chcesz robić z socket? Bo jeśli przyjmować połączenia to raczej nie hosting dzielony. Jeśli nawiązywać połączenia tcp to w większości ofert jest to możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 na podstawie php socket, pobietać dane np o graczach online. statusie serwera gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
admin@prohost.pl 74 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Szukaj hostingu który pozwala na nawiązywanie połączeń udp przez socket. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 może ma ktoś jakieś propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Prohost - nawiązywanie połączeń UDP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
admin@prohost.pl 74 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Serwery gier mają zwykle query porty odpowiadające na udp nie tcp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Zwracam honor Do autora tematu:Powiem ci, że jakiś czas temu ktoś szukał konta www pod właśnie takie zastosowanie jak ty. Pamiętam nawet, że były jakieś oferty - użyj wyszukiwarki może uda ci się znaleźć.PozdrawiamKszysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 (edytowany) ahh szukac igły w stogu siana? Szukałem, ale chyba słabo u mnie z doborem keywordów. Może jakaś firma z forum, może coś zaoferować Pozdrawiam mógłby ktoś rzucić okiem na ten link z ovh i powiedzieć mi czy obsługuję to co potrzebuje. Edytowano Marzec 29, 2013 przez jensej (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach