Zuzanna Adamkiewicz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Życzymy Wam wesołych Świąt! Radości, odpoczynku i ciepła:) W Krakowie dzisiaj więcej śniegu, niż na Boże Narodzenie... Niezłe jaja wielkanocne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Dzięki, ale po co to? Też mam stworzyć nowy temat i wkleić życzenia? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Nie marudź, patrz jakie Megi rozmarzone spojrzenie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Dzięki, ale po co to? Też mam stworzyć nowy temat i wkleić życzenia? :> Jak zrobisz taką fajną grafikę to jak najbardziej . Wszystkiego najlepszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 To łapcie ode mnie Może nie takie ładne, ale też się starałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Hahaha Ej a ktoś już ściął choinkę na święta? U mnie śnieg pada jak w Boże narodzenie. Ja się pytam gdzie to globalne ocieplenie co urzędasy sobie wymyślili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Śniegu tam dorysuj trochę, i bałwana To dzisiaj z centrum Katowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 (edytowany) Hahaha Ej a ktoś już ściął choinkę na święta? U mnie śnieg pada jak w Boże narodzenie. Ja się pytam gdzie to globalne ocieplenie co urzędasy sobie wymyślili Masakra, dziś się obudziłem, patrzę przez okno, a tam biało! Na szczęście tempriczer na plusie, więc topnieje @nrm, no właśnie, mieszkamy blisko siebie więc jesteś w temacie Edytowano Marzec 29, 2013 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
king_arthur 30 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Ja mam w pokoju choinkę przybraną jajeczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Jednorożec na pisance Jednorożce FTW! MegiTeam, najlepszości całej załodze. I w ogóle wszystkim. I dużo zdrowia, kasy, seksu i dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Tego trzeciego w szczególności i w nadmiarze Wesołych Świąt Boż... po prostu, Wesołych Świąt ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach