secretservice 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2013 Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś z Was może jest prenumeratorem tego magazynu (albo kupuje go okazyjnie). Kilka osób polecało mi go, ale cena prenumeraty nie jest mała, stąd chciałbym się upewnić czy warto. Chodzi mi przede wszystkim o zawartą treść i artykuły oraz ich jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2013 Najlepiej będzie jak sam kupisz jeden numer w kiosku i zobaczysz czy Ci odpowiada bo jedni wolą konkrety, a inni marketingową papkę do czytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretservice 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2013 Gdybym miał możliwość to byłoby fajnie, ale u mnie w miejscowości jest jeden salonik prasowy Kolportera i takich wyszukanych tytułów tam nie sprowadzają. Dlatego pytam ludzi, ktorzy zetknęli się z tym czasopismem o opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2013 To może zainteresuje Cię e-wydanie? http://www.nexto.pl/e-prasa/networld_p143.xml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach