krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 (edytowany) Witam. Jaką najmocniejszą kartę graficzną, procesor i ramy da radę umieścić na tej płycie głównej http://www.arest.pl/produkt/5552/MSI-K9N-Ultra-2F-nForce-570-DDR-2-PCI-Ex-S-AM2/wlasciwosci Opłaca się jeszcze kupować podzespoły do niej czy lepiej płytę też wymienić? Edytowano Marzec 25, 2013 przez krzysiek02 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 Zależy co chcesz osiągnąć ale athlony 64 to staaaaaaaaare procki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 No i ramu rakiety to nie wsadzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 Ta płyta nie obsłuży niczego, w co warto inwestować na dzień dzisiejszy - szykuj kasę na wymianę całej platformy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 Chcę aby poszła mi tylko, jedna gra Arma 3. I się zastanawiam czy trzeba zmieniać wszystko czy płytę można zostawić. Zasilacza mam 550W. Wymagania systemowe to: OS:Windows Vista SP2/Windows 7 SP1 (Apple OS not supported) Processor: Intel Core i5-2300/AMD Phenom II X4 940 1GB Memory: 4 GB RAM Graphics: Nvidia GeForce GTX 560/AMD Radeon HD 7750 Audio: DirectX® compatible soundcard Ale gdzieś czytałem że są chyba troszkę zawyżone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 Zapomnij, że którykolwiek z procesorów na AM2 dorówna choćby Phenomowi X4 940.. Na marginesie, jak procesor może mieć "1GB"? Czego? Cache? A te puste cyferki z zasilacza sobie wiesz gdzie możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 (edytowany) Ile gdzieś trzeba szykować na taki sprzęt który zapewni płynną grę.? Edytowano Marzec 25, 2013 przez krzysiek02 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 Rozsądna cena na ten moment, na samą skrzynię to jakieś ~2500. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach