mrdeo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 (edytowany) Witam. Zostałem właścicielem domen raspberry-forum.pl oraz raspberryforum.pl ponieważ planowałem utworzenie właśnie forum o popularnej malince. Domena stricte przeznaczona dla forum o raspberry-pi. Można ją ciekawie wykorzystać i łatwo wypromować. Temat jest długi jak rzeka i wielbicieli nawet tych w Polsce nie brakuje. Nie chcę stać się miliarderem na domenach, jedynie chciałbym ją sprzedać komuś kto rozwinie temat lub zrobi z nią cokolwiek chce za normalną cenę przez to zakładam ten temat Ile te domeny razem, lub też osobno mogą być warte ? Chętnie przyjmę też konkretne oferty. Edytowano Marzec 25, 2013 przez mrdeo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 Wartość = Cena rejestracji byś wyszedł na 0. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrdeo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 Skoro tak to wygląda to jednak spróbuję uruchomić forum a jak się nie uda to przekieruję na moją domenę główną. Chyba, że ktoś się zgłosi z konkretną ofertą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 Nie licz na cuda Rób to forum, może coś fajnego ci wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach