Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 Witam Sprzedam kartę graficzną:Asus AMD Radeon HD4830Karta posiada zamontowane chłodzenie Accelero Twin Turbo (pasta termoprzewodząca AS5 - jedna z najlepszych) przez co jest praktycznie niesłyszalna i jednocześnie chłodna Karta nigdy nie kręcona, posiadam do niej pudełko, akcesoria i oryginalne chłodzenie.PozdrawiamKszysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 250? Dużo, bardzo dużo. To ja swojego Radka 4850 bym sprzedawał za 150, heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 za 200 mogę puścić... kurde to chłodzenie warte prawie tyle co karta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 Na AGP czy PCI-E? Cena jest mocno zawyżona, za ~200zł idzie kupić nowego Radeona 4850 na DDR5, z tym że na PCI-E Nawet mimo chłodzenia trochę za dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 Oczywiście pci-e Takich "nowości" na AGP chyba już nawet nie ma Kurde miałem zamiar sprzedawać dosyć niedawno to jeszcze się po ~300 trzymały - miesiąc minął może troche więcej a tu ceny o połowę mniejsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 tylko zwrócicie uwagę że samo chłodzenie kosztuje ~150. myślę, że za 200zł na alledrogo by poszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 A może bardziej opłaca się to rozmontować? Sprzedać kartę z boxowym wentylem i oddzielnie chłodzenie? albo zostawić sobie je jakbym w przyszłości kupił kompatybilną kartę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 Ja bym na Twoim miejscu sprzedał kartę z boxowym chłodzeniem, jeśli myślisz o wymianie na jakąś inną. Zostaje jeszcze pytanie na jaką - jest nieco kart z naprawdę świetnymi chłodzeniami, które prawdopodobnie dla Ciebie będą prawie niesłyszalne. Kwestia tego, na co byś chciał zmieniać i z jakim budżetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach