kszere 8 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 (edytowany) Masz pomysł, stronę i brakuje Ci serwera? Skorzystaj z darmowej usługi hostingowej. Do wyboru masz dwa pakiety.Liczba kont ograniczona!Pakiet MINITransfer (MB): 1000Pojemność (MB): 100Domeny: 10Subdomeny: 10Konta pocztowe: 10Przekierowania poczty: 10Listy dyskusyjne: 10Autorespondery: 10Bazy MySQL: 10Konta FTP: 10Pakiet PROTransfer (MB): Bez limituPojemność (MB): 1GBDomeny: Bez limituSubdomeny: Bez limituKonta pocztowe: Bez limituPrzekierowania poczty: Bez limituListy dyskusyjne: Bez limituAutorespondery: Bez limituBazy MySQL: Bez limituKonta FTP: Bez limitu Edytowano Marzec 24, 2013 przez kszere (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 Czyżby to już wakacje się gdzieś zaczęły?fajne pole wyboru w formularzu Wybiera się 1 albo 0 ciekawe po co to się wybiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 Nigdy nie zrozumiem dlaczego w darmowych "hostingach" są dwa pakiety skoro oba są darmowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kszere 8 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 fajne pole wyboru w formularzu Wybiera się 1 albo 0 ciekawe po co to się wybiera Chodzi Ci o "Prześlij mi kopię wiadomości"? To chyba logiczne po co Nigdy nie zrozumiem dlaczego w darmowych "hostingach" są dwa pakiety skoro oba są darmowe... Nie zawsze są dwa pakiety. Po co ma się marnować pojemność serwera? Jeden user skorzysta z 1GB pojemności, a innemu wystarczy 100MB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 Domena tk vps w biznes host oj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 (edytowany) Nie zawsze są dwa pakiety. Po co ma się marnować pojemność serwera? Jeden user skorzysta z 1GB pojemności, a innemu wystarczy 100MB. You've made my day Chodzi Ci o "Prześlij mi kopię wiadomości"? To chyba logiczne po co Chodzi mi o to rozwinięte pole. Domena tk vps w biznes host oj Ktoś ma za dużo poleconych Edytowano Marzec 24, 2013 przez Kszysiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kszere 8 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 @Kszysiu już poprawiłem, na IE tak się wyświetlało. Teraz jest już dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach