potty 36 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 Od wczoraj weszła w życie ustawa, dzięki której na każdej witrynie wykorzystującej pliki cookie musi być umieszczona informacja o plikach cookie. Mam pytanie, czy wystarczy tylko taki tekst Ten serwis wykorzystuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących przechowywania i uzyskiwania dostępu do cookies.Czy trzeba też wprowadzić całą politykę plików cookie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 Szukałeś na forum czy bezmyślnie założyłeś nowy temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kszere 8 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 Właśnie też nie wiem, bo w niektórych miejscach pisze tak, a w innych tak. Ja mam tylko informacje tak jak większość mniejszych stron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 http://www.webhostingtalk.pl/topic/42609-informacja-o-ciasteczkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach