Skocz do zawartości

Historia edycji

bermut

bermut

Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć.

bermut

bermut

Witam!

Tak, to co piszę w temacie jest prawdą - szukam VPS'a tylko do lekkich działań z TeamViewerem. Żadnej strony nie chcę wstawiać, bo mam serwer hostingowy, a gier tym bardziej.

Mam limitowany internet mobilny (16GB nie wystarcza) i do robienia kopii strony i wsadzania jej na inny serwer potrzebny mi szybki internet bez małych limitów. Prędkość wysyłania 5KB/s mnie załamuje (pozdrowienia dla Plusa i 3G+ na mazurach).

Właściwie to trudno mi powiedzieć czego dokładnie szukam, ale to na czym mi zależy to:

• mała opłata miesięczna (jakieś 20zł/miesiąc to chyba rozsądna cena, nie będę na tym rapidshare zakładał)
  • 512MB RAM
  • Debian lub Ubuntu
  • limit transferu powyżej 100GB miesięcznie
  • kontakt z administracją/supportem na jakimś poziomie, odpisać w 12h to by mogli
  • możliwość korzystania z TeamViewer'a (tego chyba nawet nie powinienem tu wpisywać)

Nie obrażę się, jeśli będzie jakieś łącze dobre, ale to chyba na każdym hostingu będzie wystarczające do pobrania i wysłania jakiegoś gigabajta.

20GB dysku powinno wystarczyć.

Lista tego, co mnie zaciekawiło (przekreślonych nie chcę):

serv4web.pl <-- podobno złodzieje i beznadziejny kontakt

mzone-net.eu

mintshost.pl

slaskdatacenter.pl