Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć.
Historia edycji
Witam!
Tak, to co piszę w temacie jest prawdą - szukam VPS'a tylko do lekkich działań z TeamViewerem. Żadnej strony nie chcę wstawiać, bo mam serwer hostingowy, a gier tym bardziej.
Mam limitowany internet mobilny (16GB nie wystarcza) i do robienia kopii strony i wsadzania jej na inny serwer potrzebny mi szybki internet bez małych limitów. Prędkość wysyłania 5KB/s mnie załamuje (pozdrowienia dla Plusa i 3G+ na mazurach).
Właściwie to trudno mi powiedzieć czego dokładnie szukam, ale to na czym mi zależy to:
- mała opłata miesięczna (jakieś 20zł/miesiąc to chyba rozsądna cena, nie będę na tym rapidshare zakładał)
- ≥ 512MB RAM
- Debian lub Ubuntu
- limit transferu powyżej 100GB miesięcznie
- kontakt z administracją/supportem na jakimś poziomie, odpisać w 12h to by mogli
- możliwość korzystania z TeamViewer'a (tego chyba nawet nie powinienem tu wpisywać)
Nie obrażę się, jeśli będzie jakieś łącze dobre, ale to chyba na każdym hostingu będzie wystarczające do pobrania i wysłania jakiegoś gigabajta.
20GB dysku powinno wystarczyć.
Lista tego, co mnie zaciekawiło (przekreślonych nie chcę):
serv4web.pl <-- podobno złodzieje i beznadziejny kontakt
mzone-net.eu
mintshost.pl
slaskdatacenter.pl