ligeziak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 (edytowany) Sprzedam domenę phpwebmaster.pl z plikami strony i bazą danych. PageRank strony - 2 (w czasie kiedy na stronie pojawiały się regularnie posty PageRank wynosił 4). - strona na piątym miejscu w Google pod hasłem "html5 kurs", - na trzecim pod hasłem "three.js", - na pierwszym pod hasłem "kurs three.js" i "webmaster blog". O kontakt proszę na PW lub ligeziak@interia.pl Edytowano Marzec 23, 2013 przez ligeziak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 Proponowałbym zamieścić statystyki z Google Analytics Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ligeziak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 (edytowany) Statystyki z stat4u: W czasie kiedy na stronie pojawiały się regularnie posty użytkowników było więcej (300/dzień) teraz niestety statystyki nie są imponujące. Edytowano Marzec 23, 2013 przez ligeziak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 A minimalna cena jaka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ligeziak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 No nie wiem min. 100 zł na PayPal. Ja po prostu nie chce żeby domena się zmarnowała, a ja nie mam czasu na rozwój strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach