Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 Znacie jakieś fora w trybie hostowanym? W stylu http://vanillaforums.com/plans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 IPB? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 W trybie hostowanym w danej firmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 Co to znaczy? Przecież Invisionpower oferuje swoje serwery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 Co to znaczy? Przecież Invisionpower oferuje swoje serwery. Lol nie zauważyłem Dawno nie zaglądałem do nich. Coś jeszcze jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 Rozwiązania enterprise: http://www.lithium.com/ http://www.jivesoftware.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 Chyba mi sie wydaje ale czy Mybb nie ma też ? Aktualnie nie mogę sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 MyBB nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 (edytowany) MyBB nie A to przepraszam za wprowadzenie w błąd @Ale phpbb.com oferuje na pewno bo coś kojarze;) Edytowano Marzec 23, 2013 przez Matthew (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2013 (edytowany) Samo phpBB również nie, ale w sekcji Hosting na swojej stronie reklamuje m.in. rozwiązania Forumatic Edytowano Kwiecień 17, 2013 przez geekboy68k (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eQuuS 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2013 ZetaBoards? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 Ja aktualnie pracuje nad swoim skryptem, zastanawiam się nad jego nazwą - prawdopodobnie będzie to PLB (PoLish Board) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bootstrap 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 a jakie darmowe proste forum do małych zastosowań? przeraża mnie ta ilość opcji w phpBB... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 @l3szcz A co ta informacja ma wspólnego z pytaniem twórcy tematu? @bootstrap Jeśli chcesz mniej popularnych, ale prostych, to poczytaj sobie tu: http://blog.klocus.pl/category/forum, znajdziesz parę ciekawych skryptów oferujących pewnie to, czego potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2013 @Artix - pytał się czy znają fora w trybie hostowanym, to odpowiadam, że takowe tworzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2013 a jakie darmowe proste forum do małych zastosowań? przeraża mnie ta ilość opcji w phpBB... FluxBB albo Phorum. Ja aktualnie pracuje nad swoim skryptem, zastanawiam się nad jego nazwą - prawdopodobnie będzie to PLB (PoLish Board) To ciekawe. Masz już coś do pokazania, czy obecnie prace ograniczają się do planowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2013 Aktualnie przerwałem pracę, na rzecz panelu do hostingu, skrypt jest w 10% gotowy - w stanie surowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2013 Aktualnie przerwałem pracę, na rzecz panelu do hostingu, skrypt jest w 10% gotowy - w stanie surowym Czyli nigdy nic z niego nie będzie. Phorum jest fajne i proste tylko szkoda, że zatrzymało się w rozwoju ale aktualna wersja jest stabilna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach