Gość ASKar Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 Witam was! kieruję się do was z zapytaniem odnośnie kupna nowego routera dla modemu 3G, w tej chwili internet mam w T Mobile a potrzebuje zasilić nim 2 stacje robocze; więc kieruję się do was z zapytaniem, jaki router byście mi polecili do kwoty 150 zł (najlepiej gdy przesyłka będzie w to wliczona). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 Huuawei HG 553 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ASKar Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 Najlepiej gdyby był jeszcze dostępny na allegro będę naprawdę bardzo wdzięczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 Mam d linka ktory ma opcje dzialania podlaczenia klucza usb z internet 3g. Wieczorkiem zobacze model i Ci podam ja zmienilem dostawce i mam od niego modemorouter, wiec ten mi nie potrzebny. Za dwa tygodnie powinienem w PL byc to moge wziac ze soba i poczta wyslac jak bys byl zainteresowany. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 http://allegro.pl/router-ruter-3g-aero2-play-orange-plus-t-mobile-i3090972715.html?source=oo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ASKar Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 Dziękuję Panie Jarosławie, to chyba będzie najlepsze i najtańsze rozwiązania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 Proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach