YagAA 2 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 Kupię udziały lub całą rozwijającą się stronę internetową. Preferowana tematyka kobieca w tym sklepy internetowe (nie interesują mnie serwisy kwejkopodobne typu kocham.to, sentencje.com, torebunia.pl, ale serwisy typu loveit.pl jak najbardziej wchodzą już w grę !), jednak jeśli masz ciekawą stronę nie skierowaną do kobiet - i tak się odezwij ! Podstawowe informacje w ofercie to:- link serwisu wraz ze statystykami (najlepiej Google Analytics)- miesięczne przychody i koszty (im dłuższy okres, tym lepiej)- czy jest możliwość wystawienia FV- cena bruttoInteresują mnie tylko istniejące serwisy, pomysłami, czy planami nie jestem zainteresowany Oferty proszę wysyłać tylko i wyłącznie na kontakt@blue-pixel.plNIE ODPOWIADAM W TYM TEMACIE, OFERTY TYLKO I WYŁĄCZNIE NA MAIL Blue pixel Michał Podubińskial. Niepodległości 822/581-805 SopotNIP: 739-362-56-56 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2013 Ciągle aktualne ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Dzięki za info, już naprawiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach