Marfe 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2013 Witam, Sprzedam domenę: WEBLED.EU Domena jest ważna do 2013-12-31 Istnieje możliwość transakcji poprzez allegro. Pozdrawiam i proszę o oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 Mógłbym wiedzieć w jakim celu zamówiłeś tą domenę? Czemu ma służyć ta nazwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2013 Jakiś warez na tym stoi, dlatego zastanawiam się nad powodem sprzedaży Tak w ogóle to webled.pl jest wolne - atrakcyjniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marfe 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 (edytowany) Mógłbym wiedzieć w jakim celu zamówiłeś tą domenę? Czemu ma służyć ta nazwa? Jeżeli Ciebie to tak ciekawi, to domena była kupiona na serwis ekranów reklamowych LED. od 1,5 roku stoi na niej warez. Jakiś warez na tym stoi, dlatego zastanawiam się nad powodem sprzedaży Tak w ogóle to webled.pl jest wolne - atrakcyjniejsze. Powód sprzedaży - nie mam czasu. Mam prace w terenie i nie mogę zajmować się serwisem. A szkoda wareza, bo wyniki nie są złe, tylko trzeba osoby zainteresowanej tym tematem. Zainteresowanym baza danych się przyda United States 18.07% 5,249 Poland 12.68% 3,683 Germany 7.69% 2,234 Pakistan 3.81% 1,106 i reszta 146 countries registered Edytowano Marzec 23, 2013 przez Marfe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach