diSEqC 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2013 Witam. Na sprzedaż posiadam: 1. aktywna licencja IPB 3.3.4 (ważna do 14 maja 2013 r.) cena: 250zł 2. monitor NEC 17" - płaski, ma dobre kilka lat, służył do gry i pracy, stan bdb+ (ze względu na kurz i jakieś małe plamy na dolnym panelu) cena: 150zł 3. słuchawki SS Siberia v2 niebieskie, stan idealny, oryginalne opakowanie cena: 175zł 4. karta dźwiękowa Creative Soundblaster 7.1 , stan idealny - na USB cena: 90zł (zestaw ze sluchawkami oddam za 230 zł) 5. myszka Sharkoon Drakonia, stan idealny cena: 80zł Nie mieszkam w Polsce, tylko we Francji. Wysyłam jedynie kurierem (koszt ~22 zł) Płatność: przelew, paypal, wirtualna gotówka (opcjonalnie) Kontakt: sahii@t.pl Pozdrawiam ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2013 Alexandrze powodzenia ktoś myślisz, że Ci zaufa tak po prostu i będzie czekał na paczkę z Francji ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diSEqC 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2013 czy ja gdziekolwiek napisałem że wysyłam z Francji ? sprzęt jest w Polsce więc nie widzę problemu. dodam iż mogę wystawić na ebay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2013 To opisz to wszystko, przecież to są bardzo istotne rzeczy dla potencjalnego nabywcy Załóż konto na allegro i raz dwa to sprzedaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach