Krystian Pogrzebienny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 witam mam takie pytanie czy istnieje może jakiś skrypt do prowadzenia hostingu for np. phpbb by przemo?? pytam się bo chciał bym się w takim czymś pobawić... i sprawdzić. oczywiście posiadam serwer vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Server VPS pod taki hosting nie wystarczy. Po za tym, nie ma skryptu i pytanie - czy masz firme? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Server VPS pod taki hosting nie wystarczy. Po za tym, nie ma skryptu i pytanie - czy masz firme? Dzisiaj otworzyłem, tzn testuję (http://Fpol.pl) Do darmowego hostingu nie potrzeba firmy, no chyba, że coś się zmieniło Skryptu poszukaj na Allegro, kiedyś sprzedawał gościu skrypt hostingu mybb. Będziesz potrzebował serwera VPS, bo przeważnie takie skryptu potrzebują uprawnień do tworzenia baz danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian Pogrzebienny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 właśnie szukałem i nie znalazłem... chyba że mało skutecznie szukałem l3szcz z tego co wiem to nawet jak bym chciał coś takiego prowadzić ale za free ro nie potrzebuje mieć firmę. bo niby za co miał bym sie rozliczać że skarbowka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 właśnie szukałem i nie znalazłem... chyba że mało skutecznie szukałem l3szcz z tego co wiem to nawet jak bym chciał coś takiego prowadzić ale za free ro nie potrzebuje mieć firmę. bo niby za co miał bym sie rozliczać że skarbowka?? To na WHT też było, ale trochę dawno. Z tego ogłoszenia nie korzystaj, bo jeśli jest wciąż aktualne, to nabędziesz skrypt z nielegalnego źródła. http://www.webhostingtalk.pl/topic/42383-sprzedam-hosting-for-phpbb3/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian Pogrzebienny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 znalazłem jeden skrypt ale na phpbb 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 znalazłem jeden skrypt ale na phpbb 3 Poka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach