t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Hej Ekipo! Znajomy zapragnął ogarnąć temat HTML'a i CSS. Chłopak zaczyna od totalnych podstaw.Jaką książkę byście polecili na dobry początek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rych54 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Ja przeczytałem książkę Bartosza Danowskiego HTML5 ale tak serio to nie pomogła ona mi zbyt dużo. Najlepsza nauka jest przez praktykę. Proponuje uczyć się robić jakieś podstawowe stronki na darmowych szablonach aby ogarnąć podstawy. Później to po prostu szukać rozwiązań w danym problemie i tak naucz się najszybciej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2013 Niech sobie obierze jakiś cel, nie wiem, stworzenie prostej strony about me, potem niech sobie zrobi prosty opis jak to ma wyglądać, a potem niech gogluje . Najlepsza nauka jest poprzez praktykę, ja np. jak zaczynałem przygodę z php to bite kilka godzin patrzyłem się w skrypty jakiegoś prostego forum i próbowałem je zrozumieć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2013 Archi, ja PHP'a uczyłem się i uczę dokładnie w taki sam sposób jak mówisz Przykłady, zmiany, błędy, Google, poprawki..Natomiast kumpel stwierdził, że woli papierową wiedzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2013 Wbij na helion.pl i wybierz pozycję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2013 Dzięki za radę, wiele wniosła do tematu Heliona znam od dawna, mam także kilka książek od nich.. Jednak ja chcę się dopytać o tytuł książki dla kompletnie zielonego człowieka w HTML i CSS.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2013 Za wiele sam nie wynosisz idać tym tropem ... zauważ, że tutaj są osoby ze stażem kilka lat do kilkunastu lat ... czy uważasz, że książka np. z 2005 roku ma dla Ciebie jakąkolwiek wartość merytoryczną ? bystrzak z Ciebie nie jest ale chyba rozumeisz do czego zmierzam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2013 Hej Ekipo! Znajomy zapragnął ogarnąć temat HTML'a i CSS. Chłopak zaczyna od totalnych podstaw. Jaką książkę byście polecili na dobry początek? Po polsku tylko czy angielsku może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2013 Właśnie chłopak się uparł, że ma być po polsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach