adrian5397 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Sprzedam domeny: -zagadam.pl -przygarniamy.pl -wenuss.pl -youstudent.pl Zainteresowanych prosze o kontakt i propozycję ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Nie podałeś super domen - uzupełnij posta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Dupy nie urywa... Za całość daję 45 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian5397 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 dupy nie urywa z Twoją propozycją. Za " zagadam.pl " proponowali mi już 200 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 dupy nie urywa z Twoją propozycją. Za " zagadam.pl " proponowali mi już 200 zł To dziwi mnie że nie sprzedałeś Teraz będziesz musiał się pocieszyć 45 zł... Może chcesz też super domene kupić do zestawu jorge-costam.info lub eu ? Kolega sprzedaje papieskie domeny. Masz okazje zgarnąć całą pule. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian5397 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Nie sprzedałem, bo miałem założony serwis internetowy na tej domenie. Za Twoją domenke podziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Kolego.. z aukcjami to na alledrogo, a nie tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach