minimarek 3 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 Witam. Szukam VPS pod serwer TeamSpeak 3 ~ 50 slotów, oraz forum, generujące mały ruch. Przedział cenowy to 30-40zł brutto. Wiem, że za tą cenę nie mogę dużo wymagać, ale zależy mi głównie na stabilności. Zastanawiam się obecnie nad:SDC-vps3 - Śląsk Data Center Personal - HosTeam VPS 2 - vipower VPS 1 - vihost VPS ONE lub VPS TWO - mzone.pl Miał ktoś z Was do czynienia z którąś z tych firm, jakie są Wasze opinie? Może znacie jeszcze jakieś lepsze oferty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 webh.pl i kod rabatowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 Wysłałem ofertę na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 (edytowany) PHUDianet.plWarszawa ATMANVPS'y wysokiej jakości, jeżeli chcesz zobaczyć ping na ts3 na vps od nich pisz pw. Edytowano Marzec 17, 2013 przez miguslaw (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 VPS 1 vihost polecam, uptime 162 dni tylko dlatego, że musiałem zrestartować serwer ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dannix 45 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Najsłabszy vps z oferty biznes-host (reflink) http://biznes-host.pl/hosting-www/dannix zupełnie wystarczy. Jeśli chcesz kod na 25% zniżki odezwij się na PM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hajki 12 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Biznes-host.pl + kod rabatowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach