Squnek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 Witam zarejestrowałem domeny imię i nazwisko nowego papieża na .info i .eu Jak myślicie czy mogą być coś warte?jorge-bergoglio.infojorge-bergoglio.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 G*wno warte . On się nazywa Jorge Mario Bergoglio a nie Jorge Bergoglio. Wydałeś kasę na nic . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shad 38 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 Napisz do papieża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 Napisz do papieża O! I to jest pomysł! Squnek, naszybciej będzie przez twitter @Pontifex. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 A Papież sobie odpali własną domenę globalną .church i potem się uśmiechnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Squnek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 Widzę że jednak słabo ale czekam na kolejne opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 Skoro fanpage "Franciszek" bił po 1 000 "Lubię to!" na Fejsie to i może domena nabierze na wartości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 Po co mu .info czy tam .eu jak ma .vn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 Bój się Boga ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 No fuuu... Po przeczytaniu tematu ze śmiechu oplułem monitor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky 22 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Może po prostu otwórz "konkurencyjną" stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grastabakalator 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Domena sama w sobie nic niewarta. Zależy od tego jak ją wykorzystasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Squnek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Wiecie zarejestrowałem je pod wpływam impulsu ponieważ nie był on faworytem a zauważyłem że masowo są rejestrowane domeny z kandydatami na papieża. Chodziło mi głownie o ich sprzedaż bo łatwiej ją wypozycjonować pod kontem jej nazwy. Ale widzę że jednak nie ma co ;( ale dzięki za opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2013 Handel domenami to w przeszło 99% spekulacje, marketing i wciskanie kitu. Tym handlarze domen zajmują się głównie - próbują Ci wmówić, że nazwa domeny sama w sobie jest warta nie wiadomo jakie pieniądze. Podczas gdy tak jest naprawdę tylko w pewnym niewielkim ułamku procenta, jak np. sex.com z oczywistych względów. Ale wyobraź sobie sytuację, że serwis nasza-klasa.pl nie odniósł sukcesu, pomysł nie chwycił - w takim układzie osoby będące w posiadaniu naszaklasa.pl (bez myślnika) oraz nk.pl nic by nie zarobiły, nikt by tych domen odkupić nie chciał, dla nikogo nie byłyby warte żadnych znaczących pieniędzy. Trafić na te wybrane to kwestia szczęścia lub wyprzedzenia swoim pomysłem innych. Bardziej prawdopodobną opcją zarabiania jest zrobić faktyczny użytek z nazwy domeny i zbudować taki czy inny serwis. Alternatywnie mógłbyś dołączyć do grona "wciskaczy kitu" i szukać naiwnego kupującego (czego absolutnie nie pochwalam, obojętnie jakie materialne korzyści z tego płyną). (...) pod kontem jej nazwy. (...) Zapewne miałeś na myśli kąt (pod kątem), a nie konto (pod kontem). ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2BE.PL 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2013 Witam zarejestrowałem domeny imię i nazwisko nowego papieża na .info i .eu Jak myślicie czy mogą być coś warte? jorge-bergoglio.info jorge-bergoglio.eu Domeny z "cywilnym" nazwiskiem papieża raczej nie są tak atrakcyjne, jak te z przybranym imieniem. Zobacz na poprzedniego papieża - domeny Ratzinger.pl wciąż nie udało się sprzedać, a Joseph-Ratzinger.pl oraz JosephRatzinger.pl są dostępne do rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2013 Nie wiem po co ten cyrk z domenami. 90% osób nie przywiązuje wogóle uwagi co do wyboru imienia. Dla mnie może być i ferdkiem kiepskim. A te handle domenami to wogóle. Boki zrywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2013 Pawel_15 raczej .god ;;; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach