darekk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 Witam Chcialbym sie dowiedziec co sadzicie np. o domenie o-n-e-t.pl Czy wogole domeny tego typu moga byc cos warte? Czy jest to podrabianie oryginalow? Bo widze ze na swiecie wszystkie lepsze domeny maja juz takie odpowiedniki (oczywiscie nie kupione przez te firmy). Pozdrawiam Darek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 Pewnie, niedlugo zaczniemy wchodzić na w-e-b-h-o-s-t-i-n-g-t-a-l-k.pl ... Wg mnie to bez sensu - totalna porażka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luke 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 Tak to już lepiej wygląda i brzmi fonetycznie domenka ooonet.pl wolna teraz tylko - 59,90 zł / 1 rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2006 Znacznie lepsza jest wwwonet.pl ponieważ można na nią wejśc przez pomyłkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2006 WitamChcialbym sie dowiedziec co sadzicie np. o domenie o-n-e-t.pl Czy wogole domeny tego typu moga byc cos warte? Czy jest to podrabianie oryginalow? Bo widze ze na swiecie wszystkie lepsze domeny maja juz takie odpowiedniki (oczywiscie nie kupione przez te firmy). Pozdrawiam Darek Bez sensu. Przez pomyłkę nikt na nią nie wejdzie, w zasadzie nie widzę dla niej żadnego zastosowania. Wg mnie mało trafiony pomysł Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domena24.info 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2006 Własnie tutaj zgodzę się z opinią Pana z domenomania.pl o-n-e-t.pl - to mało trafiony pomysł . Po pierwsze - trudny do zapamiętania adres, większość ludzi to wzrokowcy i siłą rzeczy zapamiętają adres giganta onet.pl np. na masce Twojego samochodu i tam się udadzą szukając twojej oferty Po drugie - adres praktycznie nie do przedyktowania przez telefon . Podam ci przyklad na sobie moja firma to czajka-service.com ale musialem dorejestrowac www.agencjapromoczjna.com.pl gdyz nie podobne bylo zeby przedyktowac komus poprawnie ten adres przez tel. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach