Marmon 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 witam znacie jakies programy do zaradzania baza mysql z komputeraz wyposazonego w WIN ? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 nie wiem czy o to Ci chodzi ale phpmyadmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marmon 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 nie wiem czy o to Ci chodzi ale phpmyadmin nie, chodzi o normalny program pod win gdzie laczymy sie z serwerem sql i zarzadzamy konkretnymi bazami, mysle ze jest to wygodniejsze niz bieganie po www phpmyadmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 GOOGLE + dostep do bazy z adresow zewnetrznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 może i znamy np MySQLAdmin ale na servie moze byc ograniczenie localhost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 mysle ze jest to wygodniejsze niz bieganie po www phpmyadmin Wrecz przeciwnie - ja wole nie miec zawalonego PCta zbednym softem;) Tak czy siak musisz miec podlaczenie do sieci wiec niewiele sie to różniłoby od "biegania po www" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 http://dev.mysql.com/downloads/administrator/1.1.html - może to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2006 http://dev.mysql.com/downloads/administrator/1.1.html - może to? jezeli host jego bazy jest oznaczony "%" a mysql nie leci na skip-networking Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2006 jezeli host jego bazy jest oznaczony "%" a mysql nie leci na skip-networking Masz rację, nie bawiłem się w szczegóły, bo wychodziłem z założenia iż autor wątku wie co robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marmon 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2006 dzieki za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach