michalpc 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 nie samo łącze zdnet-u może choć też nie jest najlepsze co firma ncg**** z Łodzi z którą kilka osób miało problemy , może teraz sie poprawiło ale ci co mieli problemy już w to pewnie nie uwierzą edit: (wypowiedzi wydzielone z tematu http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=4237 dotyczacego Kolokacji i pytania w nim autora postu (tomeq1980) "tzn że łacze z zdnet-u jest gorsze od innych. Nie wiem za bardzo na czym polega róznica, wiec może mi ktoś to wyłumaczyć??") #dmocdsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomato 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 Witam forumowiczów Tak sobie przegladam ten temat o jakiegos czasu jak juz weszlo na zdnet i nc to moze napisze jak to wyglada bo chyba orientuje sie najlepiej 470 m - to jest odleglosc pomiedzy radiem na biurowcu nc a radiem na biurowcu BRE Banku gdzie jest światłowód ATMANA. 217.17.33.75 to jest ATMAN 194.150.251.45 to jest radio Zdnetu 193.16.255.50 to jest pierwszy router nc pomiedzy 217.17.33.75 a 194.150.251.45 10 cm pomiedzy 194.150.251.45 a 193.16.255.50 570 metrow Na tym rola Zdnetu wlasciciela radia sie konczy. Na pasmo nc ma podpisana bezposrednio umowe z ATMAN. Jezeli macie jeszcze jakies pytania o nc to zapraszam na pw lub opinie o .. bo tutaj schodzimy z tematu. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 Tomato: Ojej, to jesteś z ZDNetu czy NCGroup? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomato 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 Tomato: Ojej, to jesteś z ZDNetu czy NCGroup? ;-) Hyhy z komisji śledczej A tan naprawde mam podpisana umowe partnerska z nc na sprzedawanie ich uslug. Pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 470 m - to jest odleglosc pomiedzy radiem na biurowcu nc a radiem na biurowcu BRE Banku gdzie jest światłowód ATMANA. pomiedzy 194.150.251.45 a 193.16.255.50 570 metrow Dobre, dobre tylko w jakiej to skali podajesz? Bo jeśli dobrze rozumiem to chodzi ci o odległość między biurowcem BRE (piotrkowska 148/150) a biurowcem Tricotextil (piotrkowska 270) ? Co do innych odległości też bym dyskutował ..... W innym wątku o nc ktoś znowu pisał że w łodzi nie można mieć łącza bezposrednio od atmana co też było bzdurą. Nie wiem skąd sie bierze tyle nieścisłości w danych od ncgroup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomato 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2006 Dobre, dobre tylko w jakiej to skali podajesz? Bo jeśli dobrze rozumiem to chodzi ci o odległość między biurowcem BRE (piotrkowska 148/150) a biurowcem Tricotextil (piotrkowska 270) ?Co do innych odległości też bym dyskutował ..... W innym wątku o nc ktoś znowu pisał że w łodzi nie można mieć łącza bezposrednio od atmana co też było bzdurą. Nie wiem skąd sie bierze tyle nieścisłości w danych od ncgroup. Oj faktycznie wprowdzilem was w blad. Jak wynika z mapa.lodz.pl jest nie 570 a 1,14 km. A to lobuzy zle mi powiedzieli. W takim wypadku pomiedzy 194.150.251.45 217.17.33.75 moze nie byc 10 cm a jakies 1,30 metra. Jak to sie czlowiek uczy ze trzeba weryfikowac to co mowia inni. Za wprowadzanie w blad goraco przepraszam mam nadzieje ze zostanie mi to wybaczone przez drogich forumowiczow Ale nie chce dostac bana wiec moze dyskusje o nc przeniesiemy tak gdzie JEST JEJ MIEJSCE. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach