MarJa 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2013 Proszę fachowców i forumowiczów o opinie, uwagi i sugestie dot. mojej strony: www.weselnyhit.pl Z góry serdecznie dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2013 Popraw przede wszystkim kolorystykę, bo ta kompozycja po oczach wali. Typografia też taka sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2013 To wygląda tak amatorsko, że nie obraź się ale nawet gimnazjaliści potrafią coś przerobić z WordPress'a i jakiegoś darmowego theme'u. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smooglerpl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2013 (edytowany) Jak trafiam na taką stronę w sieci to wychodzę z niej równie szybko jak się na niej znalazłem. Bez urazy ale wygląda strasznie. Najgorzej razi kolorystyka i rozmieszczenie tekstu, ogólnie paleta barw Edytowano Marzec 14, 2013 przez smooglerpl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarJa 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2013 Wiem, że strona nie jest nowoczesna, ale nie dysponuje jakąś większą gotówką, żeby zainwestować w coś bardzo atrakcynego. Znacie może kogoś lub fimę, która by wykonała fajną stronę za przystępne pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2013 Tu nie trzeba w nic inwestować, jakiś CMS'ik, fajny theme do tego CMS'ika, maksimum kilka godzin roboty i strona gotowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smooglerpl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2013 (edytowany) Mogę się podjąć za jakieś 300 zł. Edytowano Marzec 14, 2013 przez smooglerpl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach