WarField 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2013 Witajcie, z góry przepraszam jeżeli łamie regulamin lub wstawiam to w złym dziale... Mam jedno pytańko, ile slotów na http://volumedrive.com/ pakiet "VPS Package 3" mogę dać, myślę że wejdzie 30-50 slotów, jednak na tym się nie znam i proszę o pomoc, Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaneek 13 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2013 Ja to liczę tak, że system + bukkit + pluginy to 1gb, a reszta gracze. Z 50-60 wejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarField 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2013 Ale może przeczuwacie jakie pingi będą?, ja podejżewam jakieś ~130ms ponieważ VPS jest w USA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2013 Spinguj ich stronę główną, albo znajdź ip testowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarField 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2013 Wynika z tego "CMD > ping volumedrive.com" ping po 140ms A jeżeli bym kupić w Hekko.pl VPS pakiet "EasyOpenVZ", to ile slotów bym postawił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2013 gamehostingtalk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach