Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2013 Cześć, Szukam jak w temacie: Lokalizacja PolskaIlość adresów IP 1Quota około 20 GBTransfer około Panel Direct AdminWłasny revDNSPHP =Ilość domen, kont ftp, mysl i pocztowych SSH mile widziane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2013 (edytowany) Mam resellera w hekko i jestem mega zadowolony. EDIT: Nie jestem pewien czy możesz mieć własny revDNS, ale skontaktuj się z bok i dopytaj. Edytowano Marzec 12, 2013 przez zozol (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2013 Tylko DA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2013 Tylko DA? Tak. generalnie jest najprostszy i sprawia najmniej kłopotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Futurehost.pl 10 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Witaj Jarku, pozwolę sobie odpowiedzieć na Twój post bezpośrednio cytując go. Lokalizacja Polska: tak, LublinIlość adresów IP 1: tak, w standardzieQuota około 20 GB, Transfer około mamy Pakiet L 15GB/150GB transferu oraz Pakiet XL 30GB/300GB transferu (miesięcznie); możesz wziąć mniejszy pakiet i stosować overselling (sprzedajesz więcej powierzchni niż sam posiadasz)Panel Direct Admin: jest - i dla Ciebie, i dla subkontWłasny revDNS: jestPHP =jestIlość domen, kont ftp, mysl i pocztowych bez limituSSH mile widziane: brak Mamy unikalną ofertę resellerów na rynku. Płacisz za resellera jak za tradycyjny hosting - Pakiet L to 260 zł netto rocznie, a Pakiet XL - 500 zł netto rocznie. Następnie dopłacasz jedynie, gdy sam zdobywasz Klientów. Każde subkonto dla Twojego Klienta to koszt 10 zł rocznie. Przy większej liczbie subkont i zarejestrowanych domen istnieje możliwość negocjacji cen. Zapraszam Cię do odwiedzenia strony ofertowej oraz do zapoznania się z opiniami na temat naszej firmy. Pozdrawiam serdecznie, Szymon Barczak, Dział Marketingu Futurehost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach