RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Hmm z problemami w działaniach usługi można zgłaszać w bok minthost i biznes-host ? Czy jeśli mam serwer w minthost to tam muszę pisać ? A pomyśl logicznie gdzie wykupiłeś usługę w biznes host czy minstshost ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revolver 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 A pomyśl logicznie gdzie wykupiłeś usługę w biznes host czy minstshost ? I co z tego ? skoro to ta sama firma ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 I co z tego ? skoro to ta sama firma ? Dobrze napisałeś TO TA SAMA FIRMA Ale zauważ że swoje usługi sprzedają pod różnymi markami ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revolver 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Dobrze napisałeś TO TA SAMA FIRMA Ale zauważ że swoje usługi sprzedają pod różnymi markami ! Musze przyznać ze rozmowa ta jest podobna do tej z supportem minthost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Mając sprawę do urzędu skarbowego idziesz do urzędu pracy z papierkami skarbowymi bo masz bliżej? Przecież to urząd i to urząd. To Państwowe i to Państwowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revolver 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Wporządku.. tak tylko zapytałem.. liczyłem na cud... ponieważ rozmowy z supportem minthost są "dziwne" Jeden mówi tak drugi tak... trzeci jeszcze inaczej. Mam wrażenie że zawsze dążą do jak najkrótszej rozmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 (edytowany) Wporządku.. tak tylko zapytałem.. liczyłem na cud... ponieważ rozmowy z supportem minthost są "dziwne" Jeden mówi tak drugi tak... trzeci jeszcze inaczej. Mam wrażenie że zawsze dążą do jak najkrótszej rozmowy. Jakbyś miał dziesięciu takich delikwentów na minutę to też byś chciał jak najszybciej skończyć . Nie zmienia to faktu, że jednak osoba siedząca na BOK powinna mieć cierpliwość większą niż przeciętny administrator. Edytowano Październik 29, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Każda nasza marka ma osobny support więc problemy z działaniem usługi na mintshost.pl zgłaszaj poprzez formularz lub inne formy kontaktu: http://mintshost.pl/kontakt.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 (edytowany) I co z tego ? skoro to ta sama firma ? W takim razie zapierniczaj z Ferrari do serwisu Fiat'a Edytowano Październik 30, 2013 przez Avatat (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 (edytowany) Witam, Mintshost, BackupFTP to wszystko własność firmy Biznes-Host. Każda z marek ma swój zespół przez co tworzy pewną niezależność. Wszystkie pytania, problemy czy inne kwestie należy zgłaszać do danych marek. @Jotgie - usługi z poprzedniej oferty nie zostaną zmodernizowane do nowej z natury technicznej. Odnośnie odpowiedzi na pytania - jeżeli są one rozbudowane to także takie są odpowiedzi. Przecież nigdy nie zabraniamy pisać tylko chętnie odpowiadamy na wszystkie pytania. Edytowano Październik 29, 2013 przez mikorol (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2013 (edytowany) Jestem z mintshost już niemal rok, nie powiem że współpraca była idealna bo Pan Michał zaliczył sporą wtopę z tym całym wyciekiem jakiś czas temu ale szczerze mówiąc mimo to postanowiłem dalej korzystać z usług mintshost i powiem Wam że od kilku miesięcy nie mam się na co przyczepić, ceny konkurencyjne a support trzyma się na poziomie najlepszych Polskich firm hostingowych, nie wiem czy tylko ja mam taki dobry kontakt z Panem Michałem ale zdarzało się że odpowiedź na ticketa dostawałem po minucie. Dziś przedłużyłem serwer VPS na kolejny rok, ze względu na wyciek oceniam ten rok na 6/10, o ile żadnej wpadki nie będzie w przyszłym roku to będzie grube 9/10 i tego Panu życzę Panie Michale. @edit To już są warny za 2 błędy interpunkcyjne w kilku zdaniowej wypowiedzi, teraz się tak zastanawiam czy ten moderator mnie trolluje czy jak Edytowano Listopad 1, 2013 przez lanceq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) Szczerze mówiąc to jedynie co bym zmienił w mintshost to widok oferty - mało co jest wypisane... Trzeba założyć konto by trochę wiecej szczegółów uszczknąć... @Kamikadze + za porównanie Edytowano Listopad 2, 2013 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzysiekn Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2013 Chciałbym napisać co wczoraj wydarzyło się pomiędzy mną a czacie firmy Mintshost.pl. Napisałem do supportu z zapytaniem czy WWW posiadają dostęp SSH, pracownik firmy Krzysztof Meronk egoistycznie: - Nie - Nie ma - I nie będzie Nie zdążyłem nawet zadać drugiego pytania "czy będzie" a ten już odpisuje, że nie będzie. Następnie zapytałem, czy blokują VPS gdy ten będzie wykorzystywać łącze - owszem kiedyś tak było, ten odpisał: - Nie blokujemy - Pomyśl zanim napiszesz Trochę egoistycznie napisane... Większość firm a dokładnie wszystkie firmy nie napisały by do klienta na "T", tylko zawsze "Per pan" - tutaj pracownik potraktował mnie jakbym był jego jakimś kolegą - prosto mówiąc, potraktował mnie "z góry". Od domniemanego momentu trzymam w tej firmie tylko dwie swoje domeny na WWW - przy najbliższej okazji zmienię hosting. Dużym rozczarowaniem było także dla mnie, gdy wprowadzili SSD do WWW, i starych klientów nie przenieśli na nowe dyski, tłumacząc się, że trzeba zarejestrować usługę od nowa. Moim zdaniem firma ta upada na psy. Nie żebym kogoś obrażał, ale powinni pomyśleć nad kulturą, bo lepsza obsługa jest już na targu przy kościele. Pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2013 ciach Abstrahując od sytuacji, dowiedz się co znaczą słowa: domniemany, egoistyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzysiekn Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2013 Abstrahując od sytuacji, dowiedz się co znaczą słowa: domniemany, egoistyczny. Nie broń mintshosta. Używam słów takich jakich chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2013 Nie broń mintshosta. Używam słów takich jakich chcę. Nie bronię. Mówię tylko, że używasz słów nie znając ich znaczenia, które kompletnie nie pasują do kontekstu Twojej wypowiedzi (i nawet sam mówisz, że taka sytuacja wcale nie miała miejsca tylko przypuszczasz, że miała). Lekcje języka polskiego na dziś: domniemany, egoistyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzysiekn Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2013 Każdy popełnia błędy. Mi akurat wpadły takie słowa, a wszyscy od razu się czepiają - a gdy ludzie piszą okropne błędy ortograficzne nikt się nie przyczepia. To jak mnie mintshost potraktował na czacie było chamskie ;/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2013 Każdy popełnia błędy. Tylko na normalne zwrócenie uwagi nie reagujesz. Mi akurat wpadły takie słowa, a wszyscy od razu się czepiają - a gdy ludzie piszą okropne błędy ortograficzne nikt się nie przyczepia. Powiedziałeś, że używasz słów takich jakie chcesz, więc? Nie odwracaj kota ogonem. To jak mnie mintshost potraktował na czacie było chamskie ;/. Zdecydowanie. Taki "konsultant" nie powinien z klientami pracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2013 Konsultant nie konsultant - takim być nie powinien. Był Michał, ale z tego co wiem to jakiś czas go nie będzie. Nie wyprowadzajcie tutaj dyskusji, bo potem ciężko się poruszać w temacie zainteresowanym opiniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eska 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2013 (edytowany) To może inaczej.. zdecydowałem się na mintshost.pl Więc to było tak.. Konfiguracja: Disk 75 GB SSD Memory 6 GB Traffic UnlimitedCPU0 speed 2GHzCPU1 speed 2GHzCPU2 speed 2GHzCPU3 speed 2GHzCPU4 speed 2GHzCPU5 speed 2GHz Daną konfigurację dostałem za 332 PLN Brutto na 2 (!) lata. Świetna obsługa (moje zaskoczenie po czytaniu waszych opinii o firmie) Pingi 8-10ms (testowane non stop w godzinach od 18~ do teraz) Transfer nie spadał poniżej 7M/s. Aktywacja od ręki w chwile po przelewie. Szczerze? Miłe zaskoczenie, konkretna maszyna w cenie jak za darmo, poużywam, zobaczymy jak to będzie z czasem, ale póki co solidny plus. Tu ping do wp.pl: --- www.wp.pl ping statistics --- 166 packets transmitted, 166 received, 0% packet loss, time 165031ms rtt min/avg/max/mdev = 7.929/8.164/8.580/0.150 ms Pozdrawiam i póki co polecam Edytowano Listopad 25, 2013 przez Eska (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2013 Większość userów nadal zapomina, że firmę ocenia się po kilku miesiącach korzystania, a nie po jednym dniu. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2013 To może inaczej.. zdecydowałem się na mintshost.pl Więc to było tak.. Konfiguracja: Disk 75 GB SSD Memory 6 GB Traffic Unlimited CPU0 speed 2GHz CPU1 speed 2GHz CPU2 speed 2GHz CPU3 speed 2GHz CPU4 speed 2GHz CPU5 speed 2GHz Daną konfigurację dostałem za 332 PLN Brutto na 2 (!) lata. Świetna obsługa (moje zaskoczenie po czytaniu waszych opinii o firmie) Pingi 8-10ms (testowane non stop w godzinach od 18~ do teraz) Transfer nie spadał poniżej 7M/s. Aktywacja od ręki w chwile po przelewie. Szczerze? Miłe zaskoczenie, konkretna maszyna w cenie jak za darmo, poużywam, zobaczymy jak to będzie z czasem, ale póki co solidny plus. Tu ping do wp.pl: --- www.wp.pl ping statistics --- 166 packets transmitted, 166 received, 0% packet loss, time 165031ms rtt min/avg/max/mdev = 7.929/8.164/8.580/0.150 ms Pozdrawiam i póki co polecam Caritas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2013 Współczuje zarabiać takie grosze, z tego co widziałem, ostatnio był test prędkości ssd na mintshost, całe 30mb/s. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2013 Współczuje zarabiać takie grosze A nie chciałbyś się podzielić swoimi intratnymi zleceniami ze stopki? Nie musiałbyś wtedy współczuć że ktoś zarabia mniej niż ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2013 Współczuje zarabiać takie grosze, z tego co widziałem, ostatnio był test prędkości ssd na mintshost, całe 30mb/s. Czepiasz się, cene ustala Firma, to jej rzis, bilanse i prognozy się liczą nie to co piszą osoby trzecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach