baambaam 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Czy oprócz napisania na forum napisałeś ticketa? czy może liczysz aż się sami domyślą że Ci nie działa ftp? głupie pytanie... ale odpowiem. Napisałem pierwszego dnia, ftp miało działać już nastepnego. Nie wiem jak u nich z rozwiązywaniem problemów technicznych w weekend, dlatego poczekam z kolejnym do poniedziałku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 głupie pytanie... ale odpowiem. Napisałem pierwszego dnia, ftp miało działać już nastepnego. Nie wiem jak u nich z rozwiązywaniem problemów technicznych w weekend, dlatego poczekam z kolejnym do poniedziałku Daj nr ticketa na priv, z tego co widzę nie ma żadnego otwartego zgłoszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 głupie pytanie... ale odpowiem. Napisałem pierwszego dnia, ftp miało działać już nastepnego. Nie wiem jak u nich z rozwiązywaniem problemów technicznych w weekend, dlatego poczekam z kolejnym do poniedziałku Przecież reklamują support 24/7 więc pisz albo dzwoń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baambaam 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2014 już wszystko gra... faktycznie support 24/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2014 Panel whmcs sypie błędami Fatal error: The encoded file /home/admin/domains/mintshost.pl/private_html/panel/clientarea.php is corrupt. in Unknown on line 0 Fatal error: Out of memory (allocated 1572864) (tried to allocate 1151520 bytes) in Unknown on line 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2014 Niestety dziś przez awarię straciłem adres IP. Co prawda szybko dostałem nowy i 30 dni rekompensaty, ale troszkę mnie to zdenerwowało. Ktoś jeszcze jest poszkodowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2014 Ktoś jeszcze jest poszkodowany? No ja.... Mam pecha w tej firmie... Kiedyś awaria macierzy całe dane poszły w pizd....u teraz poleciał IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2014 Mam w sumie u nich 6 serwerów. 3x WWW i 3x VPS. Pierwszy raz się coś takiego stało, a jestem u nich ponad pół roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 Ja również mam tam 2 vps oraz 1 www bardzo miły kontakt max 24h , jedyny minus był z promocjami na sms x2 ale się udało dogadać również dostałem 30 dni za zmianę ip MOGĘ Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECIĆ MINTSHOST firma naprawdę dobra jak za te pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waivigae 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 Testował ktoś w tej firmie serwery dedykowane? Jak wygląda sytuacja z łączem i ogólną stabilnością ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2014 Wpisujesz złe hasło i blokują twój IP żebyś nie próbował dalej wpisywać. http://pl.wikipedia.org/wiki/Atak_brute_force Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 Wiedziałem o tym od dawna Dziwi mnie, dlaczego jest NETDC a nie chociażby Biznes-Host... Wysłane z mojego GT-S8530 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 Bo na BH pewnie już nie mogli dostać adresów IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 Raczej po prostu przejeli adresacje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) O ile pamietam, to Mints cały czas był/jest na adresacji BH. A że z adresacją krucho i nic nie dało, to nowy lir NetDC dostał troszke adresów. Edytowano Marzec 15, 2014 przez Miłosz literówka (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 Każdy orze jak może, kwestia nowych adresacji jest ciężka. Apropo tekstu; "Będzie niezła zmyła dla poszukujących na czym hostuję :ph34r:" - nie, nie będzie, wystarczy prosty traceroute... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2014 Mnie tam nic nie dziwi Na kogo by nie było ważne że działa Zarządzam jednym dedykiem MH i jest nawet ok. Zobaczymy w przyszłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
u mad? 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2014 Podśmiechuję sobie tylko z "wielkich hakerów", którzy nie wiedzą, co to jest PS. Mają małe zmiany wyglądowe na stronie i na dole przewijają się banery korzystających z ich usług. Widać Speedhost, ale NetDC już nie. Ciekawe czemu Speedhost dzierżawi tylko z Biznes-Host KVM'y, OpenVZ bierze z OVH. Mintshost to jest pełnoprawnie Bieznes-Host, natomiast NetDC jest nową spółką, którą prowadzi ten sam prezes(Tomasz Grzyb) wraz z jakąś nową osobą - tak jak wcześniej koledzy wspomnieli, nie mogli dostać już więcej adresów na biznes-host. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waivigae 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 Szukam opinii na temat serwerów dedykowanych od tej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 Dedyki bardzo dobre, tylko jak kombinujesz i reinstalujesz wiele razy to potem trzeba parę groszy zapłacić za reinstalacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waivigae 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 A jak wygląda sytuacja z łączem? Miałem u Nich VPSa i bardzo dziwnie działał. Miałeś może u nich na dedykach postawiony serwer jakiejś gry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach