Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 (edytowany) |Poszukuję małego konta www o parametrach: Pojemność: 200-500mb Transfer: 10-20gb miesięcznie 1 baza, 1 ftp, 1 domena. Szukam czegoś stabilnego, z BOK'iem na poziomie. Ma być to konto pod mała stronkę. Obowiązkowo panel DA. Budżet: 50zł rocznie Potrzebuję również okresu testowego, ponieważ mój skrypcik nie wszędzie działa prawidłowo, a nie mogę znaleźć przyczyny. Mile widziany AWSTATS Edytowano Marzec 5, 2013 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webion 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Witaj, Zapraszam do nas, po kontakcie z BOK (-30% na stałe), pakiet Easy spełnia wszystkie wymagania. https://webion.pl/hosting_www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Zapraszam do nas: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=kontawww Serwer MZ HALF tylko 36 złotych brutto rocznie. W zamówieniu koniecznie podaj, że serwer ma być na DA (inaczej system wrzuci Ciebie na serwer z cPanel) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 UnixStorm.org pakiet Start-2 może będzie odpowiedni? Korzystam z ich usług i jest ok.DA jest, parametry i cena chyba też odpowiednia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Na razie testuję 1 konto, jak skrypt nie będzie działał prawidłowo to uderzę do Mzone. \ Mzone, oferujecie Awstats? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Mzone, oferujecie Awstats? Nie wiem czy akurat na tym serwerze z DA jest, ale jeśli ma być to nie jest problem to zainstalować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Witam, Zapraszam do zapoznania się z ofertą mintshost.pl Cena za rok to 29 PLN + na forum możesz znaleźć kod zniżkowy Oczywiście Awstat możemy doinstalować + okres testowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2013 http://phudianet.pl/angel/serwery-eco.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2013 Macie coś jeszcze, bo żadna oferta mi na razie nie podchodzi Phudianet ma problemy z pocztą, bo przychodzi wiadomość zwrotna z błędem, Mzone nie oferuje okresu testowego na serwerze z DA, Mintshost skreślam od razu, przez ostatnie akcje, Webion za młode. Pozostaje Unix, ale myślę, że mógłbym za te pieniądze dostać trochę więcej transferu, a może się w przyszłości przydać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2013 (edytowany) Pisz na pw bo cudowne sldc jak zwykle coś odwala jak nie na łączach to na serwerach. Wszystkie serwery z eco są uruchamiane na 7 dni testu automatycznie. Edytowano Marzec 6, 2013 przez sshd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2013 Phudianet ma problemy z pocztą, bo przychodzi wiadomość zwrotna z błędem Mi do/z roundcube bez problemu działa na gmailu i o2, ze skryptów php też się normalnie wysyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2013 Mi do/z roundcube bez problemu działa na gmailu i o2, ze skryptów php też się normalnie wysyła Teraz może tak, ale pisałem o 14:46 i lipa, przyszła zwrotka. sshd, jest opcja uruchomienia Awstats? Mam konto testowe i zaraz będę się bawił, ale widzę, że mojego kochanego awsa brakuje :c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2013 oki damy rade jutro doinstaluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach