Koli502 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Witajcie, Szukam Hostingu seo, chodzi mi o serwer z różną ilością IP, znalazłem wiele ofert firm, ale komentarze same negatywne :/ A to serwer niby muli, a to problemy ciągłe... Cena jaką chcę przeznaczyć to 100 zł na rok, (+- 50) Proszę przede wszystkim o opinie serwerów z których osobiście Sami korzystaliście. Z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sixwishlist.com Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 szybki-serwer.pl ,korzystam osobiście. Zobacz ich ofertę , skontaktuj się z nimi i będziesz wszystko wiedział. 75zł rocznie 10IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Ile tych IP potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 jak piszesz +/- 50 zł. to za 119 lub 139 zł. masz 20 IP. zapraszam na szybki-serwer.pl, z domen duu.pl można korzystać bezpłatnie, test 7 dni bez żadnych zobowiązań, a teraz w promocji do takiego konta można zarejestrować 20 domen eu po 8 zł. netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Młodawski 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2013 Przetestuj SEObezlipy.pl, tam mogą Ci przygotować indywidualny pakiet w zależności od tego co sobie życzysz i jaki masz budżet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koli502 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2013 Budżet tak jak pisałem 100 zł +- 50 , Liczba IP minimum 10 na konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2013 Budżet tak jak pisałem 100 zł +- 50 , Liczba IP minimum 10 na konto. Czytaj ze zrozumieniem, kolega nie pyta jaki masz budżet, tylko pisze, że przygotują Ci pakiet w zależności od wymagań i budżetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koli502 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2013 Rozumiem już xD Dziękuję za wytłumaczenie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach