morfinajol 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Witojcie Mam szybkie pytanko, czy jest możliwość instalacji cPanelu na serwerze dedykowanym jeżeli na serwerze nastąpiły już różne zmiany? Pytam dokładniej o to czy nie stracę wszystkich danych po instalacji? I w sumie jeszcze jedna kwestia, czy instalacja cpanelu jest możliwa bez dostępu do konsoli? Mam serwer w jakże 'świetnej' firmie Hosteam gdzie już dwa tygodnie nie działa konsola przez co nie jestem w stanie nic zrobić, nie mogę żadnej domeny podpiąć mimo że od 2tygodni muszę na 'teraz' je mieć. Cheers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krysia5522 7 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Nie zainstalujesz bez konsoli Najlepiej jak system będziesz miał czysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Masz złe doświadczenia z Hosteam? Tak wielki serwis jak Niebezpiecznik sobie ich bardzo chwali, jako jedyni podjęli się hostowania atakowanego adresu: http://niebezpiecznik.pl/post/a-trzeciego-dnia-zmartwychwstal/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2013 skoro masz dedyka i konsola ci nie smiga to raczej twoja wina, a nie uslugodawcy skoro to serwer dedykowany to ty nim zarzadzasz. nie wiem czy polecic ci zrestartowanie maszyny, bo skoro ssh zdechlo to moze juz nie wstac masz tam jakis tryb "awaryjny" ? cos jak rescue w ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach