zioom128 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 (edytowany) Witam poszukuje prostego dobrego skryptu w języku polskim który będzie wysyłął maling z pliku txt. który możecie mi polecić... Edytowano Marzec 5, 2013 przez zioom128 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zioom128 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2013 emat programów do mailingu był już wiele razy poruszany. Jeśli polski i prosty w obsłudze, który pozwoli Ci zaimportować e-mail z TXT to na pewno Submail v1.4 zainstalowałem program gdy chce wysłać mailing do kilku adresów na mój email przyszłą wiadomość nie wiem o co chodz This is the mail system at host moh1-ve1.go2.pl. I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to postmaster. If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message. The mail system Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2013 Zainwestuj najpierw w VPS publiker Co do programów nie znam nic co by działało konkretnie. Miałem AdMailer lecz problemy zaczęły się wtedy gdy moja baza przekroczyła 1 ml rekordów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwar 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 A nie prościej skorzystać z programów dostępnych przez przeglądarkę? Ja użwam Freshmaila z którego korzystają zarówno wielkie korporacje jak i małe firmy. Program jest za darmo gdy wysyłasz do 2000 wiadomości miesięcznie więc można sobie potestować. Ostatnio wypuścili bardzi fajny edytor szablonów: http://www.youtube.com/watch?v=ggFoeKZ-G7c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach