malek360 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2013 Witam otóż potrzebuje konta vpn z polski , gdyż obecnie łacze sie na darmowym serwerze z niemiec , ale ping siega od 90-115 w miare szybko wszystko chodzi ale martwi mnie ten ping , dlatego pytam czy istenieje taki darmowy vpn w polsce , lub ktoś udostepniłbym takie konto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2013 (edytowany) http://www.securitykiss.com W Polsce darmowego niestety nie ma, ale opłacałem do niedawna tutaj te grosze co są podane i działa ładnie. Edytowano Marzec 4, 2013 przez theqkash (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malek360 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2013 Tak theqkash widziałem , ale testowałem chyba niemiecie łacze z securitykiss i nie możnabyło połaczyć sie na gg , do teamspeak ani do gry także chyba sa zablokowane tam porty, także odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2013 Taka usługa jak VPN kosztuje, i to dużo bo transfer ładnie może lecieć. Jeśli rzeczywiście Ci na tym zależy to albo kupujesz VPS'a z obsługą tun/tap (może być jakaś budżetówka za 2 dyszki) albo bijesz się "o miejsce" na jakiś publicznych vpn'ach czy w torze. Za jakością idzie cena, albo płacisz i wymagasz (a poza tym dostajesz VPS'a do miliona innych rzeczy) albo korzystasz z darmowych rozwiązań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzys21 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 (edytowany) Z darmowych jest np. http://polishvpn.net, ale umożliwia dostęp wyłącznie do .PL i większość portów jest zablokowana. A z płatnych to w zasadzie albo mydevil.net, albo jeden z tańszych VPS'ów. Edytowano Marzec 5, 2013 przez krzys21 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 A MyDevil? Dają do dyspozycji VPN i kilka lokalizacji, w tym dwie z PL. Działa naprawdę dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Tak theqkash widziałem , ale testowałem chyba niemiecie łacze z securitykiss i nie możnabyło połaczyć sie na gg , do teamspeak ani do gry także chyba sa zablokowane tam porty, także odpadaA zechciałeś przeczytać jakie masz ograniczenia w darmowym planie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach