Pawliniak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 (edytowany) Witam ! Posiadam forum które posiada już sporą ilość odwiedzin więc postanowiłem umieścić tam reklamy jednak nie potrafię pozyskać reklamodawców. Dlatego postanowiłem zlecić to komuś kto ma jakieś pojęcie na ten temat w zamian za udział w zyskach Statystyki forum Webalizer: Luty 25813 unikalnych odwiedzin średnio 921 osób dziennie Łącznie 716904 odsłon stron w miesiąc Na forum rozmieściłem 4 banery które mają następujące parametry Na każdej stronie na górze strony 2x 728x90px Na stronie głównej w bocznym pasku 250x250px Pod każdym postem 728x90px Silnik forum to IP Board Jeżeli macie jakieś pytania proszę śmiało pytać Edytowano Marzec 3, 2013 przez Pawliniak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Tematyka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawliniak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Tematyka forum ? Android, modowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Czemu URL'a nie podałeś ? to jakiś secret ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawliniak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Nie to nie tajemnica ale nie chciałem reklamować http://forum.cyanogenmod.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach