Utilaft 14 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Witam. "Pichcę" nowy szablonik, i proszę o ocenę; ) Proszę nie brać pod uwagę tego pseudo loga ; ) http://utilaft.pl/design/styl/index.html oraz.. http://utilaft.pl/design/styl/portfolio.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueJ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Nic specjalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Witam, Powiem tak - bardzo specyficznie choć nie jestem w stanie okreslić na jaki typ stron by się to nadało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Utilaft 14 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 (edytowany) Pod portfolio miało być. Ale z każdą godziną roboty, coraz mniej mi się podobał ten szablon, dlatego wystawiłem do oceny. Edytowano Marzec 3, 2013 przez Utilaft (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Masz naście lat, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Utilaft 14 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 No tak, tak dokładniej to 16 ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Wiedziałem : ) to nastoletnie postrzeganie kolorów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Utilaft 14 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 (edytowany) Inspirowałem się jak zawsze może trochę za bardzo. @Up - Jeśli faktycznie "kwestia spostrzegania kolorów" to nie ma nic do tego zrzynka, bo wybierałem szablon do inspirowania się, ten który mi się podobał. Edytowano Marzec 3, 2013 przez Utilaft (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Powiem Ci tak... Lepsze za darmo można ściągnąć szablony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CMSStyle.pl 23 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Żadnych specjalnych efektów nie widać, jedynie jest przejrzysty i na temat wg mojej oceny. Ale jak to mówią, z czasem wyrobisz swoją wyobraźnie graficzną. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Utilaft 14 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 @2up Nie wiem czy chodzi Ci jeśli Ty miałbyś pobrać, czy ja miałbym używać. Jeśli to drugiego, to wole mieć gorsze - ale własne. Przy okazji cały czas się uczę. Jeśli chodzi o to pierwsze, to nie zamierzam ich nigdzie umieszczać, gdyż są jeszcze za słabe. No i to co up mówi "z czasem wyrobisz swoją wyobraźnie graficzną" ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2013 Utilaft, nie zwracaj uwagi na komentarze tego typu: Powiem Ci tak... Lepsze za darmo można ściągnąć szablony... Twoje prace są całkiem ładne jak na początek. I należą Ci się ogromne brawa, ponieważ w wieku 16 lat chcesz tworzyć coś własnego. I jasne, że nie masz doświadczenia grafika ze stażem pracy 20 lat. Ale szczerze mówiąc, jak na początki to bardzo ładne prace. I ciesze się, że są jeszcze młodzi, którzy swój czas wolny wypełniają pracą, a nie 2 browarkami u kumpla. Pozdrawiam i powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Utilaft 14 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2013 @up i @up2 Dzięki. Pracuję nad szablonem portfolio + blog. Będzie to pierwszy projekt, tak dopracowany (mam nadzieję). Za kilka go skończę, i dam do oceny Potem zabieram się za OOP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leon_34 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2013 Mnie osobiście nie powala z nóg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Utilaft 14 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2013 Ok, rozumiem. Jutro postaram się skończyć nowe layout, także dam go do oceny. Mam nadzieję, że będzie lepiej ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach