WarninG 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Witam do sprzedania IPhone 4S 16GB telefon jak nowy aukcja allegro : http://allegro.pl/show_item.php?item=3072195742 na aukcji znajduję się opis i wszystko jestem zaufanym sprzedawcą co widać po komentarzach moich na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Witam, Mam małe pytanie odnośnie aukcji - czy iPhone posiada gwarancje producenta? rozruchową ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Dostałem go w prezencie to nie bo nie posiadam dowodu zakupu, ale telefon ma coś plus minus rok i nie ma sie co w nim zepsuć sprzedawalem już 3 latki i chodziły jak złoto ten jest akurat mój więc zadbany ma oryginalne oprogramowanie nie spadł nigdy więc nie ma prawa sie coś zepsuć jakby była jakaś wada to już bym ja zauważył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanPL 4 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Czy mi się wydaje, czy on jest z Francji? Bo tam widzę napis "Deux doigts d'astuces" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Instrukcji jest kilka w rożnych językach dostałem go w prezencie ma polskie menu, oryginalnego Softa który sie aktualizuje i nie ma Sim locka jest S świetnym stanie czego chcieć wiecej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Informacji, żeby nie kupować kota w worku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Informacji, żeby nie kupować kota w worku. zobacz na moje komentarze 100% poztytywnych 40 sprzedanych rzeczy 5/5 gwiazdek w każej kategori... i dopiero podejrzewaj mnie o takie rzeczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Ja Cię o nic nie podejrzewam, ja po prostu przypominam o tym, że niektórzy ludzie chcą wiedzieć dokładnie co kupują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Ja Cię o nic nie podejrzewam, ja po prostu przypominam o tym, że niektórzy ludzie chcą wiedzieć dokładnie co kupują. Dla mnie czy kolegi wyżej informacja o gwarancji może być bardzo istotna. Ponieważ bez gwarancji tego typu sprzętu wole nie kupować. Jest to dosyć drogie, a martwić się potem jak padnie to trochę bezsens:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vlop 32 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 (edytowany) Koniec WHT, usunięcie danych )-; Edytowano Październik 6, 2017 przez vlop (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 A tak BTW to proszę podać cenę bo forum to nie allegro i licytacja. W innym wypadku temat zostanie usunięty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 iPhone 4SSerial Number: DNPGWK34DTC0 Cena kup teraz na już 1500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanPL 4 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2013 Czyli gwarancja już się kończy. Do 12marca jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2013 (edytowany) Spróbuj odnaleźć paragon, to będzie dwa lata (czy może nie trzeba?). Ogólnie to według prawa UE to min. 2 lata jest gwarancji... Ciekawe kiedy wreszcie im wlepią karę... @down: gdzieś czytałem że włosi im wlepili czy coś takiego, widocznie źle napisali lub źle zrozumiałem. Edytowano Marzec 4, 2013 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2013 Mylisz pojęcia. Gwarancja - rzecz dobrowolna, którą zapewnia producent ale nie musi. Prawo konsumenckie - niezgodność towaru z umową, za które odpowiada ale sprzedawca przez 2 lata. Więc żadnej kary apple nie dostanie bo nie ma za co. Zresztą na swojej stronie to wyjaśniają http://www.apple.com/pl/legal/statutory-warranty/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanPL 4 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2013 @Matmaxalez Important: Apple's 1-year limited warranty and AppleCare Protection Plan benefits are in addition to rights provided by consumer law. For details, click here. If you believe you have a valid consumer law claim, please contact us. Wszystko mówi za siebie (Widnieje to przy sprawdzaniu IMEI) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach