Revolver 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2014 Powielam pytanie. Ktoś wie czy poprawiło sie w firmie ? Ma ktoś dedyka u nich ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2014 Powielam pytanie. Ktoś wie czy poprawiło sie w firmie ? Ma ktoś dedyka u nich ? Omijaj szerokim łukiem.. ja się połudziłem to zostałem bez pieniędzy i serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2014 Omijaj szerokim łukiem.. ja się połudziłem to zostałem bez pieniędzy i serwera. VPS czy dedykowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2014 (edytowany) VPS czy dedykowany? Dedykowany, napisałem o zwrot pieniędzy jednak tak od chyba września? albo sierpnia cisza. Edytowano Grudzień 14, 2014 przez pakozaur (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revolver 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2014 Ale opisz sytuacje. Zero stabilnosci czy jak? Co tam sie dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach